site

Wanita ditahan kerana didakwa cuba menculik seorang kanak-kanak di Ventura

Seorang wanita ditahan kerana didakwa cuba menculik seorang kanak-kanak dari troli beli-belah di Ventura pada Khamis.

Suspek dikenali sebagai Christine Brown, 56, oleh Jabatan Polis Ventura.

Seorang pegawai yang tidak bertugas sedang keluar dari sebuah kedai di blok 7800 Telegraph Road sekitar jam 6 petang apabila dia terdengar seorang kanak-kanak menjerit dan menangis.

Pegawai itu melihat seorang lelaki dan seorang wanita bergelut dengan seorang kanak-kanak kecil berusia sekitar 3 hingga 4 tahun, kata polis.

Bapa kanak-kanak itu menjerit kepada Brown supaya melepaskan anak kecil itu sambil menjerit meminta tolong. Dia menjerit tidak tahu siapa suspek, menurut dokumen tangkapan.

Semasa pergelutan, Brown menendang bapa dan cuba menumbuknya, tetapi sebaliknya memukul kanak-kanak itu, kata polis.

Pegawai yang tidak bertugas mencelah dan memanggil sandaran. Dia menolak Brown yang akhirnya melarikan diri dari tempat kejadian. Brown telah dikesan dan ditangkap tidak lama kemudian oleh pegawai yang tiba.

Bapa memberitahu polis bahawa ketika dia keluar dari kedai, Brown menghampirinya dan “menangkap kanak-kanak itu dengan kedua-dua tangan, cuba mengangkat kanak-kanak itu keluar dari tempat duduk.”

Kedua-dua kanak-kanak dan bapa itu dirawat di tempat kejadian kerana cedera ringan, kata pihak berkuasa.

Brown telah ditangkap atas pelbagai tuduhan termasuk cubaan menculik, bateri, dan membahayakan kanak-kanak. Dia telah ditempah di Penjara Ventura County.

Kejadian masih dalam siasatan.

Sesiapa yang mempunyai maklumat tentang kes ini diminta menghubungi Polis Ventura di talian 805-339-4400. Petua tanpa nama boleh diserahkan kepada “Penyumbat Jenayah” di 800-222-8477 atau dalam talian di lacrimestoppers.org.

Hongkong Pools

Togel Sidney Hari Ini

Keluaran Singapore

Pengeluaran Sidney Hari Ini

Data Result SDY