site

ChatGPT: chatbots harus membawa synth pop kepada pendapatan teknologi

Kecerdasan adalah sintetik. Keyakinan yang ditimbulkannya adalah semula jadi. Chatbot AI Generatif mungkin membenarkan manusia berinteraksi dengan lancar dengan komputer. Oleh itu, program ChatGPT popular OpenAI telah mengilhamkan keyakinan dalam teknologi, menghilangkan kesuraman di sekitar Silicon Valley Bank yang tidak berfungsi.

Google baru sahaja melancarkan Bard chatbot dalam persaingan dengan ChatGPT-4 AI yang dipertingkatkan yang diperkenalkan oleh OpenAI minggu lepas. Buat masa ini, ChatGPT-4 menikmati kelebihan datang ke pasaran terlebih dahulu.

Lebih 100 juta orang telah mendaftar untuk menggunakan ChatGPT, mengikut anggaran. Ramai yang bekerja dalam teknologi, itulah sebabnya banyak eksperimen tertumpu pada penjanaan kod untuk permainan video.

Syarikat mula mengintegrasikan alat. Penyokong Microsoft akan menambah ChatGPT-4 pada aplikasi Office berbayar seperti hamparan Excel. LinkedIn akan menggunakannya untuk menggerakkan gesaan supaya pengguna berinteraksi dengan artikel. Sebarang kerja yang melibatkan teks atau imej, daripada jurutera perisian kepada peguam kepada HR, boleh menggunakan AI generatif.

Kepenggunaan bergerak dengan pantas. Pengewangan masih dalam proses. Kos adalah tinggi dan sangat berubah-ubah. Pendapatan adalah rendah.

OpenAI menawarkan langganan $20 sebulan untuk ChatGPT Plus dan mengenakan bayaran kepada pembangun untuk melesenkan teknologinya. Ia dilaporkan meramalkan pendapatan $200 juta tahun ini. Jika ia memperoleh penilaian $29 bilion, ia akan dinilai pada 145 kali ganda jualan.

Big Tech boleh meraih sebahagian daripada hasil OpenAI dengan memasukkan AI dalam produk percuma. Google sedang menyepadukan AI generatif ke dalam alatan seperti pemproses perkataan Google Docs. Meta menggunakannya untuk menambah baik sistem pengiklanannya.

AI hanya sebaik maklumat dalam model bahasanya yang besar. Mencipta model ini boleh menjadi satu sumber hasil yang bermanfaat. Model terbaharu firma AI Anthropic Claude sudah pun digunakan oleh pelanggan.

OpenAI jelas bahawa teknologi itu masih cacat. Enjin carian berkuasa AI Microsoft telah menghasilkan beberapa hasil yang ganjil. Syarikat yang tergesa-gesa menambah ciri AI yang tidak sempurna berisiko menjadikan pengguna menentang mereka. Tetapi akibat bergerak terlalu perlahan akan menjadi lebih teruk.

Surat berita popular kami untuk pelanggan premium diterbitkan dua kali seminggu. Pada hari Rabu kami menganalisis topik hangat dari pusat kewangan dunia. Pada hari Jumaat kami membedah tema besar minggu ini. Sila daftar di sini.

totobet.net sgp

pengeluaran. sdy

togel hari ini sidney

angka hk keluar hari ini

totobet net sgp