site

Amaran Ribut Musim Sejuk NE Pa, NW New Jersey Catskills Kebanyakan Lembah Hudson Connecticut – Kemas Kini Cuaca 24/7 oleh Ahli Meteorologi joe cioffi


Amaran Ribut Musim Sejuk NE Pa, NW New Jersey

Catskills Kebanyakan Hudson Valley Connecticut

Amaran Ribut Musim Sejuk disiarkan untuk sebahagian besar pedalaman Timur Laut dari Pennsylvania Timur Laut ke pedalaman Selatan dan New England Tengah. Nasihat Cuaca Musim Sejuk disediakan untuk kawasan yang lebih dekat dengan pantai. Mungkin akan ada pelarasan untuk ini bagi mereka yang berada di sepanjang pantai terdekat di sekitar NYC dan Long Island. Mereka mungkin akan datang lewat hari ini atau malam ini.

Bagi pengumpulan mereka akan didorong oleh 2 faktor. Ketinggian akan menjadi kunci untuk kawasan yang berakhir dengan jumlah yang lebih tinggi. Gunung akan mengalahkan lembah dalam kes ini jadi anda jika anda berada di timur Hudson atau di Lembah Sungai Connecticut anda akan melihat kurang. Jika anda berada di Catskills atau Bershires, anda akan melihat lebih banyak lagi. Pemandu kedua ialah kadar salji yang turun. Memandangkan masa tahun mengumpul salji pada waktu siang adalah cadangan yang sukar melainkan salji turun pada kadar melebihi 1 inci sejam, yang mana anda boleh melihat salji terkumpul di permukaan selain yang lebih sejuk jadi kami akan memerhatikannya. Kawasan di sepanjang pantai mempunyai peluang untuk naik turun memandangkan potensi landasan bergoyang sistem ribut ini. Jangkakan lebih banyak perubahan dan pelarasan pada ramalan pada masa hadapan.

SATELIT

RADAR CUACA

Tidak banyak yang akan berlaku hari ini selain hujan dan mungkin beberapa salji basah bercampur di pedalaman. Kami melihat kerpasan pada radar pagi ini di sepanjang pantai dan ia agak menggembirakan pada masa ini. Tekanan rendah terbentuk di sepanjang pantai Carolina Utara dan ia akan memulakan bola bergolek apabila ia bergerak ke timur dan kemudian ke timur laut.

Pada malam ini, ribut akan mula kuat dan landasan rendah atas yang kuat merentasi Pennsylvania Selatan dan merentasi New Jersey Selatan. Hujan akan bertukar kepada salji sederhana hingga lebat merentasi Timur Laut Pennsylvania dan Catskills dan kemudian merebak ke timur dan selatan semalaman ke New England serta selatan ke arah pantai. Kawasan di sepanjang pantai terdekat akan bertukar menjadi salji pada pertengahan hingga lewat pagi yang bermakna pengumpulan berkemungkinan tertahan sehingga lewat petang. Dataran rendah mencapai Tenggara New England dan kemudian hanyut ke selatan sebelum membelok ke timur malam Selasa dan salji berakhir dari barat ke timur semalaman. Keadaan cuaca akan bertambah baik pada hari Rabu. Kami juga harus menyatakan bahawa kami mempunyai Nasihat Banjir Pantai untuk kawasan sekitar Long Island dan Pantai Selatan New England untuk hari ini hingga Selasa. Kami juga mempunyai Amaran Angin Kencang untuk Tenggara New England pada hari Selasa dan kami dapat melihat Nasihat Angin di sepanjang pantai terdekat di mana angin akan bertiup ke 30 hingga 40 bsj sekurang-kurangnya. Angin kencang akan berlaku pada hari Selasa dan berlarutan hingga Rabu di sepanjang pantai dan pedalaman. Suhu akan berkurangan pada 40-an hari ini dan kemudian pada malam ini dan Selasa kebanyakan suhu akan berada dalam 30-an rendah hingga pertengahan. Keamatan salji boleh menyebabkan satu atau dua darjah pada suhu.

PASTIKAN MUAT TURUN APL CUACA JOE CIOFFI PERCUMA METEOROLOGIST &

APLIKASI CUACA PERCUMA ANGRY BEN “THE ANGRY WEATHERMAN!

TERIMA KASIH BANYAK KEPADA TIDBITS TROPIKA & F5 CUACA UNTUK KEGUNAAN PETA

Sila ambil perhatian bahawa berkenaan dengan sebarang cuaca buruk, ribut tropika atau taufan, sekiranya ribut mengancam, sila rujuk tempat anda Pejabat Perkhidmatan Cuaca Kebangsaan atau pegawai kerajaan tempatan anda tentang tindakan yang perlu anda ambil untuk melindungi nyawa dan harta benda.

Keluaran Hongkong

Togel Sydney

Keluaran Singapore

Keluaran SDY Hari Ini

Keluaran Sidney Hari Ini